Ik ben verliefd

Ik geniet al de nodige jaartjes van het online samenwerk gemak van Microsoft Office 365, met de komst van Teams in Office 365 is genieten verliefdheid geworden.

Teams is dé hub om optimaal en efficiënt online samen te werken. Naast efficiëntie is Teams eenvoudig en overzichtelijk en te gebruiken op álle devices, ongeacht het besturingssysteem. Per project, afdeling of team richt je jouw stukje Teams in. Een stukje waar je alleen samenwerkt met de betrokken personen van dat project en je alleen de documenten, notulen, apps, chats en afspraken ziet en deelt die met dat betreffende project of team te maken hebben.

Teams is er écht voor teams, projectleden of afdelingen om optimaal online te kunnen samenwerken. We hebben overzicht, mailen intern niet meer, werken onafhankelijk van locatie, real-time in één document en zien wie, wat, wanneer heeft gedaan. Niet verder vertellen, maar ik gebruik Teams ook als ik in mijn ééntje aan een project werk. Teams is mijn startpagina geworden, zowel op mijn laptop, computer en iPad. Op mijn mobiele telefoon staat de app op mijn startscherm zodat ik deze snel kan opstarten. Ook zonder teamleden maak ik dankbaar gebruik van Teams in Office 365. Ik heb op deze wijze alles van één klant, een project of afdeling overzichtelijk bij elkaar.

Meer delen en minder mailen
Wil je ook ervaren hoe het is om verliefd te zijn en hoe je met Teams o.a. minder gaat mailen, online vergadert, documenten gaat delen en real-time samenwerkt dan ontvangen wij jou graag tijdens een van onze trainingen.
De trainingen zijn interactief en je gaat niet alleen luisteren maar ook zelf veel doen. Je gaat naar huis met een stappenplan om Teams te kunnen implementeren in jouw bedrijf. Omdat je hoogstwaarschijnlijk nog het een en ander gaat uitzoeken en/of bespreken met jouw collega’s ben je welkom tijdens een van de terugkomsessies. Tijdens deze sessie beantwoorden wij al jouw vragen en gaan we het stappenplan finetunen en omzetten in een plan van aanpak.

Microsoft Teams lunchsessies en trainingen.
Wil je eerst meer weten over Teams van Microsoft Office 365, dan nodig ik je van harte uit voor een van onze (online) trainingen of lunchsessie. Check onze trainingen en sessies in het menu Diensten.

Scroll naar boven